Kristalų Magija Kamuolys Led Scenos Šviesos Lempos Disco Lazeris Šviesos Šalis, Žibintai Garso Valdymo DMX Lumiere Lazerio 9 Spalvos

€18.12

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w1048

Kristalų Magija Kamuolys Led Scenos Šviesos Lempos Disco Lazeris Šviesos Šalis, Žibintai Garso Valdymo DMX Lumiere Lazerio 9 Spalvos

Jei jums patinka šis straipsnis,prašome įtraukti jį į jūsų "Pageidavimų Sąrašą",Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo "Parduotuvėje Sąrašą".Ačiū jums labai!!! ^-^

1.Šią kristalų magija kamuolys gali būti balsu valdomas, 9 Skleidžiančių spalvų.

2.Geriausias dizainas, diskoteka, pramoginiai, KTV, baras, etapas, klubas, šalis, ir t. t.

3.Blykstės poveikis,balta,warmwhite,raudona,oranžinė,geltona,rožinė,violetinė,mėlyna ir žalia 9 spalvų kaita.Kontrolės sukimosi greitis, spalvos ir strobe per automatinio valdymo arba balsu.

4.Šviesos vietoje ant sienos, poveikio mėgsta stiklo kamuolys, labai šviesus ir galingas.Aukštos kokybės, garantijos, saugi ir patikima.Ilgas darbo laikas, puikus stabilumas.Maža ir išskirtinį išvaizdą.

5. Mini dydžio, lengva naudoti, jūs galite įdėti ją daug kur arba pakabinti prie lubų.Maža ir išskirtinį išvaizdą ir lengvas montavimas.

6. Paramos DMX Kontrolė,canbe susisiekti su profesionaliojo scenos,ir naudoti DMX 512 Kanalų kontroliuoti šį kamuolį lempos.

Specifikacijos

Medžiaga: Plastikas

Led Lustas:Epistar

Led šviesos šaltinis: 9pcs*1-3W LED

Maitinimo šaltinis: AC 95-265V,50/60Hz

Gaminio Dydis: Aukštis 16cm*Skersmuo 16cm

Produkto svoris: 450g

Darbo Režimas

Automatinis keitimas

Garso Kontrolė

Palaipsniui Keisti

Saltus Žingsnis

Stroboflash

LCD ekranas ir nuotolinis mokymas

A1 X – Raudona +mėlyna+šiltai balta spalva auto darbo ("X" yra vidutinis greitis variklio)

A2 X – Žalia+rožinė+raudonos spalvos auto darbo

A3 X – Gintaro+geltona+balta spalva auto darbo

A4 X – 9 spalvos kartu

A5 X – Trijų spalvų dirba po vieną

A6 X – Šešių spalvų dirba po vieną

A7 X – Automatinis darbo režimas

S1 X – Sound active su blykstės blykstės režimas

S2 X – Sound active su romantiška režimas

S3 X – Sound active su konkurso režimas

A001 – DMX512

Paketas Apima

1*Crystal Magija Kamuolys Lempos

1*Nuotolinio valdymo pultelis

1*Naudotojo vadovas

1.Galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", QIWI, Maestro ir banko pavedimu.ect.Visi mokėjimai atliekami www.juozasrimkus.lt yra tvarkomi Alipay.

2.Mokėjimo ir kaina neįeina vietos mokesčių ar bet kokių kitų importo mokesčių.

3. Pateikite specialių pageidavimų(vertė deklaracija ir pan.)

3. Siekiant užtikrinti, kad gausite savo prekę nėra apmokestinamas nuo importo, Kiekvieno sklypo bus deklaruota vertė mažiau nei $20 ,jei jums reikia mums mažesnis pripažinti vertę,prašome palikti žinutę užsakymo formoje.Jei paskirties muitinės įstaiga nustato, kad pakuotės reikia imti ir mokesčiai, prašome sumokėti mokesčius ir į vietos papročius.

5.Jei turite kokių klausimų mokėjimo, jūs galite susisiekti su www.juozasrimkus.lt internetu klientų aptarnavimas.

spauskite ant

Paprastai dauguma iš mūsų produktai yra sandėlyje,užsakymas bus pristatytas per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina www.juozasrimkus.lt.Tačiau iškilus karšto produktai yra laikinai išparduoti, mes susisieksime su jumis artimiausiu metu prašyti pratęsti ar pakeisti kitų daiktų, arba bet kokia jūsų pasiūlymų.

Nemokamas pristatymas Kinija post paprastai trunka 15-60days,ir tai užtrunka dar ilgiau, kai kurių nuotolinio šalių,tokių kaip Brazilija,Čilė,Sirijoje ir t.t., gal reikia 90days.Prašome būti kantriems, jei jums nereikia gauti prekes.

Mes esame oficialus parduotuvė www.juozasrimkus.lt,visi mūsų produktą mūsų parduotuvėje yra 100% originalios,ir mes patikrinti prekių atidžiai prieš išsiuntimą ir mes stengiamės, įsitikinkite, kad prekės yra geros.

Jei produktas jums gauti yra ne taip, kaip aprašyta arba žemos kokybės, pardavėjas žada, kad galite grąžinti prieš tai, kad baigtas (kai paspausite "Patvirtinti, Kad Gavo" arba viršyti patvirtinimo laikotarpis) ir atgauti visą sumą.Grįžti laivybos mokestis bus sumokėti jūs.Arba, jūs galite pasirinkti išlaikyti produkto ir sutinkate, grąžinamosios išmokos suma tiesiogiai su pardavėju.

Mes, priklauso nuo jūsų pasitenkinimas į sėkmę, todėl jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums,jei esate patenkintas savo pirkiniu,prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir mes taip pat paliks teigiamą peržiūrą, jums taip pat.

Jei jums nėra patenkintas savo produkto, prašome susisiekti su mumis prieš palikti neigiamų atsiliepimų,mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus,tikimės, kad jūsų gali turėti gerą prekybos patirtį.

Žymos:Lazerių šou, Dj Lazeriu, Lazerio Rgb, 100 Gb Ssd, Led Judančios Galvos, Atveju, Lazerio Poveikis, Kontrolės Dmx, Vsd Xray Diskas, Dmx Lazeriu, 240 Ssd.

Funkcija Disco šviesos lazeris
Modelio Numeris dj,partijos,profesinės etapas
Stilius DMX Scenos Šviesos
Function1 garso, šviesos, dmx
Prekės Pavadinimas Eycocci
Function2 šalis, diskoteka žiburiai
Elemento Tipas Scenos Apšvietimas Poveikis
Proga Profesionaliojo Scenos ir DJ
Įtampa 90-240V
function3 diskoteka kamuolys lempos
Galia 27W

Parašykite savo atsiliepimą!

Kristalų Magija Kamuolys Led Scenos Šviesos Lempos Disco Lazeris Šviesos Šalis, Žibintai Garso Valdymo DMX Lumiere Lazerio 9 Spalvos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai