Karšto 2vnt Skrybėlę, Laikymo Lentynos Lankstymo Skrybėlę Kepurė Šalikas Rankšluosčių Džiovykla Įėjimo Ištrauka Vonios Kambarį Miegamųjų Namo PLD

€3.88

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w100849

Karšto 2vnt Skrybėlę, Laikymo Lentynos Lankstymo Skrybėlę Kepurė Šalikas Rankšluosčių Džiovykla Įėjimo Ištrauka Vonios Kambarį Miegamųjų Namo PLD Aprašymas:

Savybės:

1. Lankstymo hat rack: Sulankstomas, lengvai pakuotės, tinka naudoti namuose ir keliauti.

2. Lankstus kablys dizainas, kuris gali būti pakabintas ant durų arba ant sienos, kad būtų lengva pasiekti.

3. Sutaupyti spintos erdvę ir užima labai mažai vietos.Padėti jums rasti skrybėlės greičiau ir paprasčiau.Tai yra puikus įrankis organizuojant ir saugojimo spintos.

4. Jis tinka virtuvėje, įėjimas ištrauka, vonios kambarys, gyvenamasis kambarys arba miegamasis, kad jūsų erdvė, švari ir pakabinti kepurės, šalikai, rankšluosčiai, ir krepšiai.

5. Plastiko medžiagos yra nedegios ir nekenksmingos skrybėlę.Hat rack padeda išvengti žalos savo skrybėlę.Daugiau jokio lankstymosi raukšles sukelia krovimas skrybėlės kartu arba sulankstomas kartu su kitais daiktais.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tipas: Skrybėlę Stalčiuko

Medžiaga: plastikas

Dydis: kaip paveikslų paroda

Komplektą Sudaro:

2 x Skrybėlę stalčiuko

Žymos:Savininkas Virtuvės Knyga, Stilistas, Drabužių Džiovykla, Daugiafunkcis Filmas, Viktorijos Laikų Drabužių Džiovykla, Virtuvės Storag, Bžūp Saugojimas, Hat Turėtojas, Bžūp Turėtojas, Bžūp Parama, Prašmatnus Drabužių Džiovykla.

Modelio Numeris 3620154865
Naudoti Drabužiai
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Funkcija Eco-Friendly
Nėra. Pakopų Vieną
Diegimo Tipas Kabliuko Tipas
Taikomas Vietos Drabužių spinta
Dydis S
Medžiaga Plastikiniai

Parašykite savo atsiliepimą!

Karšto 2vnt Skrybėlę, Laikymo Lentynos Lankstymo Skrybėlę Kepurė Šalikas Rankšluosčių Džiovykla Įėjimo Ištrauka Vonios Kambarį Miegamųjų Namo PLD

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai