Moterų Minkštas Šiltas Storas Kabelis Megzti Skrybėlę Ir Skara Žiemos Nustatyti, Žiemą Šilta Megzta Vilnos Skrybėlę Apykaklės Kostiumas Moterims Storio Minkštas Megzti

€5.91

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w1004

Kulka Taškų:

1、Labai Atrodo: Buvimo šilta ir madinga su šių slouchy mezgimo kepuraitė ir šalikas ryšulius, ypač šaltą žiemą oras.Amp bet atsitiktinis apranga, net ir pridėti spalvų liesti savo mėgstamą kailis(s), kai mūsų daugiau ryškus ir spalvingas rinkinių.Puikiai atrodo su megztiniai, susagstomi megztiniai, paltai, striukės, trišakius, tankai, sluoksnių ir daugiau.

2、Daugiafunkcinis: multi-funkcinis skrybėlę ir skara, arba nustatyti, kad suteikia papildomą šilumą į jūsų galvą ir kaklą, kurią galima naudoti atskirai arba kartu, kaip reikia.

3、Šiltas Saugojimas: Buvimo šilta ir puikiai tinka žiemos lauko veikla ir kasdieniais šiluma.

4、Praktinis Naudojimas: Storas ir šiltas megztiniai su pliušinis šaliko ir kepurės komplektas, madingas, unikalus dizainas išlaiko jus šilta ir ieško gero šaltas oras.

5、Kai Dėvėti: Puiki pora roko per rudenį, žiemą, atostogų sezono, ir net kietas pavasario dienų.Buvimo šilta vaikščioti miesto centro su savo merginos arba turintys ne įdomus su savo vaikais!Likti siejama su šiuo madingas atrodo, kai lauke, kalnų žygiai, stovyklos, gaisrų, atostogų pirkinių, vaikščioti aplink savo mokyklos miesteliu, bėgimas, slidinėjimas, snieglenčių sportas, ledo čiuožimo, žvejybos, baidarės, ir statybos sniego!Laikyti save jaukus ir mielas tai nežiūriu atitikimo žiemos rinkinį!

Specifikacija:

Pavadinimas: Mezgimo Kepurė Šalikas Rinkinys

Medžiaga: Akrilas + Vilnos

Matmenys (apytiksl.):

Hat butas dydis: 20*22cm/7.87*8.66 į

Apykaklė: 26*26cm/10.24*10.24 į

Svoris:

Hat: apie 90G

Apykaklė: apie 110G

Pakavimo Sąrašas:

1*cokolis

1*šalikas

Žymos:Aqara H16 Lemputės, 5 K Galia Transformuoti, 5 Laistymo Purkštukai, 2 Metų Vaikas Pižama, A6 Ekrano Apsaugų, Aqara Vartai V3, Komplektas, 2 Metai 12 Metų Suknelė, 2 Kieme Audinio Medvilnės, 220 60 V Transformatorius.

Modelio Numeris Mezgimo Kepurė Šalikas Rinkinys
Medžiaga Akrilas + Vilnos
Hat Vienodo Dydžio 20x22cm/7.87x8.66in
Apykaklės 26x26cm/10.24x10.24v
Modelio Tipas Kietas
Stilius Mados
PAVADINIMAS Mezgimo Kepurė Šalikas Rinkinys
Spalva Geltona žalia

Parašykite savo atsiliepimą!

Moterų Minkštas Šiltas Storas Kabelis Megzti Skrybėlę Ir Skara Žiemos Nustatyti, Žiemą Šilta Megzta Vilnos Skrybėlę Apykaklės Kostiumas Moterims Storio Minkštas Megzti

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai