MONNIK latekso Seksualus Latekso Suknelė Gumos Chalatai su Diržo Gummi 0,4 mm Klubas Dėvėti Pritaikyti Paslaugos

€173.04

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w10020

deadpool kaukė žiūrėti šunys kaukė kpop kaukė Kaukė bts Pagaminti iš 100% natūralaus latekso, 0.40 mm storio Jie yra kai kurie iš geriausių pasaulio kokybės kritimo litų latekso gaminiai be klijuotos siūlės, sumažinti rankų darbo Latekso Stora kapoto latekso kaukė su skylutėmis akims, burnos ir nosies pridedamas su Kontrasto raudona Spalva .Šioje versijoje, ten yra užtrauktukas Puikiai savo fetišus fantazijas, BDSM Veiksmų, keistas erotika, Fancy Dress, Cosplay suknelė ar Teminius Šalių, tokių kaip Helovinas šalis ir Scenoje parodyti ir tt

1, Visi latekso gumos elementus ateiti unpolished.Vaizdas gali rodyti elementą po poliravimo.Prieš dėvėti prašome plauti ir naudoti silikono pagrindu lubrikantas blizgesį, tokių kaip "Eros Bodyglide" arba "Eros Kultas Padažu Pagalba"

2),Laikyti atokiau nuo ugnies, pakabinti į spintą atokiau nuo šilumos šaltinių, šviesos (ypač ryški saulės šviesa ir stiprios UV šviesos, kurios bus sumenkinti šviesios spalvos drabužius), metalai, aliejus, tirpiklių, tepalų ir ugnį.Išvengti drėgmės laikymo sąlygos

3,Jei yra stilius, kuris jums patinka, o ne mūsų kolekcijos dar, susisiekite su mumis ir mes stengiamės pasiūlyti pasirinktinis pritaikyti paslaugos.

4 Šis gaminys nėra rekomenduojamas žmonėms su latekso alergijos.

1. Mes priimame visų mokėjimo būdų virš.Susisiekite su mumis, jei turite bet kurį klausimą, kai jūs mokate.Atlikti mokėjimą per 24 valandas.

2. Visi mūsų latekso gaminiai gali būti gaminami matavimo išskyrus elementą, kurį pateikė formų, prašome užpildyti pridedamą tuščią dydžio diagramos, kad mes galime padaryti, kad drabužiai jums tinka gerai

1. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei jums nereikia gauti savo daiktą daugiau kaip per 40 dienų po apmokėjimo.

2. Kai gaunate prekes, Jei jis neveikia tinkamai, ar ji turi problemų, prašome susisiekti su mumis.

3. Mes esame patikimas ir sąžiningas pardavėjas, mes tik tikimės, kad jums patiks apsipirkti.

4. Mes turime išspręsti jūsų problemas, susijusias su mūsų geriausias paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų / problemų bet kuriuo metu, mes pasistengsime atsakyti kiekvienas jūsų pranešime per 24 valandas (Išskyrus švenčių dienomis ir švenčių dienomis) ..jei jums nereikia gauti mūsų atsakymo per 24 val. (Išskyrus švenčių dienomis ir švenčių dienomis), tikėtina, kad mes ne gauti jūsų pranešimą ar el. paštu.Tai atsitinka kartais.Prašome susisiekti su mumis, dar kartą, prašome nesuteikia mums blogų atsiliepimų, be bet kokių kontaktų ir ryšių.Ačiū!

1. Mes siekiame suteikti jums 100% pasitenkinimo, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių apžvalga!

2. Jei esate nepatenkinti mūsų klientams ar kai kurių kitų problemų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus, ir mes išspręsti problemą iš karto, ir pateikti Win-Win sprendimas.Ačiū!

Žymos:Bodysuit Latekso, Latekso Vyrai, Kapoto Latekso, Latekso Sexi, Latekso Medžiaga, Latekso Apatiniai, Jumpsuit Latekso, Catsuit Latekso, Bodi Latekso, Latekso Lingeri.

Seksualinio Pobūdžio No
Siluetas Flounced
Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga 100%lateksas.
Rankovės Stilius Stebėjimo
Modelis
Iškirpte Aikštėje Apykaklės

Parašykite savo atsiliepimą!

MONNIK latekso Seksualus Latekso Suknelė Gumos Chalatai su Diržo Gummi 0,4 mm Klubas Dėvėti Pritaikyti Paslaugos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai