Klasikinis nuotaikos žiedas Širdies lapų spalvos pasikeitimas žiedas temperatūra emocija, jausmas, žiedai, moterų papuošalai

€0.33

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w100182

BINQINGZI Klasikinis nuotaikos žiedas Širdies lapų spalvos pasikeitimas žiedas temperatūra emocija, jausmas, žiedai, moterų papuošalai

Gamintojas: BINQINGZI

Prekės NR.: MR1019

Medžiaga: Alloy

Spalvos: Spalva Nepastovus

Dydis: Dydis Nepastovus

Svoris: apie 7 g

Įpakavimas: Su opp krepšys

Mes turime klientų aptarnavimo drop laivyba.Mes galime tiekti nuotrauka už visas prekes mūsų parduotuvėje.Mes galime išsiųsti prekes visame pasaulyje.Mes ne pridėkite sąskaitos ar įmonės informacija paketo.Mes galime užpildyti daug užsakymų everdays ir laivą iš visos pakuotės per 24-48 valandas.Tikimės bendradarbiauti su jumis.

Mes rūpinamės prekių priežiūros, pakavimo ir užtikrinti, kad mūsų produktų pagal apsaugos tranzitu.

Visus užsakymus mūsų parduotuvėje yra nemokamas pristatymas.Pristatymas metodas priklauso nuo užsakymo suma ir destinatio Mes nemokamas pristatymas Express Jei užsakymo suma yra didesnė nei $200. Užsakymai bus išsiųsti per 1-5days po apmokėjimo padaryti.Didelė suma, kad mano užtrukti daugiau dienų parengti Pristatymo laikas Post Oro Paštas:15-60 dienų(griežtos muitų politika,darbymetis,blogas oras gali vėluoti) Pristatymo laikas EMS/Epacket:7-20 dienų.Pristatymo laikas DHL/FEDEX/ARAMEX:3-8 dienas.Skubios siuntos gali būti mokesčių klausimas.Pls bendradarbiauti su muitų mokėti mokesčius, kad situacija.Tarptautiniai sklypai paprastai imtis 2-5 darbo dienas atnaujinimo stebėjimo informaciją internete.

Gerbiami pirkėjai,mes esame atsakingi už užsakymą iki tol, kol jūs jį gauti,užtikrinti savo nulinės rizikos pirkimo patirtį čia.Dėl kokių nors priežasčių esate nepatenkinti tvarka,pls susisiekti su mumis prieš jums palikti atsiliepimą arba atidaryti ginčų.Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.Ačiū!

Quantily Problema: Jeigu produktas nėra tas pats, kaip mūsų, aprašymas ar skaldytų tranzitu,pls imtis aiškiai nuotraukas 7days po to, kai gavote ir siųsti nuotraukas mums.Mes suteiksime jums grąžinti pinigus ar pakeisti po to, kai mes patvirtinti.

Kokių nors kitų priežasčių: Dėl kokių nors priežasčių jums nepatinka produktų,pls susisiekti su mumis 15days po to, kai gavote užsakymus,pls įsitikinkite, kad produktai yra originalios būklės ir understake, laivybos išlaidų patys.Mes suteiksime visa grąžinamoji išmoka arba pakeisti po to, kai mes gavome grąžinamas prekes

Gerbiami pirkėjas,po to, kai gaunate prekes, jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis iš karto.Siųsti aiškų vaizdą ir parodyti mums problema.Mes stengiamės ją išspręsti už jus.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas,tačiau būtų dėkingi, jei jūs suteikiate mums penkias žvaigždutes.Labai ačiū!

BINQINGZI papuošalų specializuojasi unikalių papuošalų projektavimas ir gamyba.Žmonės iš viso pasaulio, pavyzdžiui, mūsų produktų, labai daug.Mes turime mūsų pačių gamykloje įsikūręs Yiwu City, Zhejiang Provincija, Kinija.Mes reikalaujame, teikti aukštos kokybės ir konkurencinga kaina.Mes turime nauja siunta kiekvieną savaitę.Sveiki, turi patikrinti ir pateikti užsakymus.Bet klausimas, reikalavimus arba pasiūlymą apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis el. Paštu Trademanager arba palikite mums pranešimų jūsų užsakymą.Mes jums atsakyti jums tikrai greitai ir padarysime viską už jus!Ačiū!

Žymos:Rinkinys Sumaišyti Vis Inox M5, Medaliai Metalo Religija, Medallion Sidabro žiedas, Metalo Piggy Monetos Bankas, Biedronka Antblauzdžiai Kūdikių, Medalionai Formos Kaukolė, Rinkinio Mikrofonas "iphone", Rinkinys Metalo Tronxy X5sa, Mens Walking Antblauzdžiai.

Nustatymo Tipas Įtampa Mount
Prekės Pavadinimas Nuotaikos Žiedas
Metalų Tipas Geležies lydinys
Lytis MOTERIS
Formos\modelis dobilai
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Elemento Tipas Žiedai
Proga Šalis
Bauda ar Mados Mados
Medžiaga Metalo
Spalva Spalva Changgeable
Suderinamumas Kita
Stilius Klasikinis
Funkcija Kita
Modelio Numeris MR1019
Paviršiaus Plotis Kita

Parašykite savo atsiliepimą!

Klasikinis nuotaikos žiedas Širdies lapų spalvos pasikeitimas žiedas temperatūra emocija, jausmas, žiedai, moterų papuošalai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai